Kespe

Kespe Oy

Tarjoamme palvelukokonaisuuksia, jotka vastaavat asiakkaan tarpeita. Tavoitteenamme on tuottaa erinomaista pelastusturvallisuuteen liittyvää koulutusta ja konsultointia. Palvelua kehitetään jatkuvasti alan uusinta tietoutta, uusimpia käytäntöjä ja asiakkailta saatua palautetta hyödyntäen.

Pyydä tarjous kurssista. Järjestämme tarvitsemiasi kursseja toimistollamme Säynätsalon paloasemalla tai tulemme työpaikallesi pitämään tarvittavia koulutuksia.

KESPE OY on perustettu 2006 ja sen tehtävänä on tehostaa Keski-Suomen Pelastusalan Liiton yrityksille ja yhteisöille tarjoamaa pelastusturvallisuuskoulutusta, suunnittelua ja konsultointia.

KESPE Oy:n omistajana toimii Keski-Suomen Pelastusalan Liitto ry, joka on perustettu 1954. Liitto on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tavoitteena on lisätä kansalaisten ja yhteiskunnan valmiuksia toimia ennaltaehkäisevästi onnettomuus ja vaaratilanteissa. Sekä valmentaa ihmisiä toimimaan oikein mahdollisissa hätätilanteissa.

Lisäksi Liitto tukee jäsenyhteisöjensä toimintaa: sopimuspalokunnat, palokuntanuoret ja palokuntanaiset. Yhtenä Keski-Suomen Pelastusalan Liiton keskeisenä toimintamuotona on vapaaehtoisen palokuntakoulutuksen järjestäminen Keski-Suomessa, yhteistyössä Keski-Suomen Pelastuslaitoksen kanssa

Scroll to Top