Tulityöt

Seuraava kurssi tiistaina 18.9.2023 Säynätsalon paloasemalla.

Ilmoittaudu kurssille

Tulityökorttikoulutuksen hinta on 115,00 euroa, (+ alv 24%) hinta sisältää aamukahvin, lounaan, päiväkahvin sekä tulityökirjan ja -kortin.

Rekisteröintitiedot voi tarkastaa ja tilata uuden kortin kadonneen tilalle arkisin klo 9.00-13.00 neuvontanumerosta (09) 4761 1301 tai sähköpostitse tulityot.kurssit(a t)spek.fi

Kortin haltijan tilaaman yksittäisen kortin hinta on 17 euroa (sis. alv), johon sisältyvät postiennakko- ja laskutuskulut. Turvallisuuskorttirekisterin rekisteriseloste.

Koulutusjärjestelyt

Suomen Palopäällystöliitto vastaa sekä tulityökurssin että kattotulityökurssin kurssinjohtajien koulutuksesta. Lisätiedot Palopäällystöliitosta. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö (SPEK) vastaa rekisteröinnistä ja ottaa vastaan palautetta tulitöiden turvallisuuskursseista. SPEKissä on rekisteri koulutusoikeudet omaavista kurssinjohtajista, tulityökortin haltijoista sekä pidetyistä että tulevista kursseista.

Koulutusta järjestävät mm. pelastusliitot, pelastuslaitokset, oppilaitokset ja koulutusalan yrittäjät. Tietoja avoimista kursseista saat SPEKin Internet-sivuilta tai suoraan SPEKistä. Kurssinjärjestäjien tulee toteuttaa koulutus valtakunnallisen tulityötoimikunnan ohjeiden mukaisesti.

lähde: www.spek.fi

Kurssin johtaja on Suomen Palopäällystöliiton kouluttajakoulutuksen läpäissyt kouluttaja.

Scroll to Top